Ισόγεια οικία, 110 τ.μ. στο χωριό Γρηγοριά, περιοχή Τυμπακίου.

Οικία Πώληση, Γρηγορία,Τυμπάκι,Ηράκλειο, Κρήτης
  • Date 12.04.2021
  • Αξία 79.500 €
  • Τοποθεσία Γρηγοριά, Τυμπάκι, Ηράκλειο, Κρήτης

Σε οικόπεδο 188 τ.μ. πωλείται ισόγεια οικία, συνολικού εμβαδού 110 τ.μ. στο χωριό Γρηγοριά, περιοχή Τυμπακίου.

Το ακίνητο αποτελείται από πέντε ανεξάρτητους χώρους και μεγάλη βεράντα με θέα έως το Λιβυκό Πέλαγος.
Στον πρώτο χώρο υπάρχει μια κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο. Στον δεύτερο ,δίπλα ακριβώς (μεσοτοιχία) υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο. Στον τρίτο χώρο ,πάλι μεσοτοιχία, υπάρχει υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Στον τέταρτο χώρο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα ντους. Όλα τα δωμάτια είναι προσβάσιμα από την μεγάλη βεράντα και σχηματίζουν ένα Π. Στην απέναντι πλευρά του κτιρίου υπάρχει μια μικρή τουαλέτα που μπορεί να συνδεθεί με το υπόλοιπο κτίριο.
Το αρχικό κτίσμα είναι από πέτρα, αλλά έγινε καλή ανακαίνιση και τμήματα του κτιρίου είναι πλέον από μπετόν. Διαθέτει μόνωση οροφής, δάπεδα με πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου, ηλιακό πάνελ για ζεστό νερό και μονάδες κλιματισμού στα υπνοδωμάτια.
Το ακίνητο βρίσκεται στο χωριό της Γρηγοριάς σε ένα μικρό λόφο.Η θέα είναι μαγευτική!
Το χωριό είναι κτισμένο σε βουνό, προσβάσιμο από επαρχιακούς δρόμους. Ένα μικρό παραδοσιακό χωριό με λίγες εγκαταστάσεις, αλλά η πόλη του Τυμπακίου απέχει μόλις 10χλμ., Προσφέροντας όλες τις ανέσεις. Καταστήματα, τράπεζες, ιατρικό κέντρο,
Οι παραλίες απέχουν 13 χλμ. , η πόλη του Ηρακλείου και ο Διεθνής Αερολιμένας 90 χλμ.
Ιδανικό για κατοικία ή εκμετάλλευση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 500 τ.μ..:
Σε απόσταση λίγων μέτρων από το προαναφερόμενο ακίνητο υπάρχει (του ιδίου ιδιοκτήτη) και ένα οικόπεδο 500τ.μ. με 7 ελαιόδεντρα.Δεν δομεί μιας και δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθει ως κήπος.Τιμή 2.000 ευρώ.