Εικονική Περιήγηση

Εφαρμογές Εικονικής Περιήγησης χώρων 360 Virtual Reality

Η PLANO S.L.A. ανήκει στους κορυφαίους συνεργάτες της Google για την υπηρεσία Google Street View 360  https://www.google.com/streetview/business/trusted/ και στους Πιστοποιημένους/Βραβευμένους Συνεργάτες της Παγκόσμιας Πλατφόρμας TOURMAKE https://tourmake.net/en/fotografi. Απευθύνεται και προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο σε εταιρείες, όσο και ιδιώτες.

Εξειδικεύεται στις διαδραστικές εικονικές περιηγήσεις στο χώρο (Virtual tour), με την χρήση της τεχνολογίας Virtual Reality Tour.Περιηγηθείτε διαδραστικά στην εικόνα, σαν να βρίσκεστε οι ίδιοι μέσα στο χώρο και απολαύστε την εικόνα προς κάθε κατεύθυνση.

Εικονική Περιήγηση 360⁰ από την PLANO S.L.A.

Η δική μας καινοτομία στο χώρο, είναι η δυνατότητα σύνδεσης εναέριων με επίγειων φωτογραφιών και η προσθήκη ενεργών εικονιδίων στην Εικονική Περιήγηση με δημιουργία Μενού και Interactive χάρτη. Τα ενεργά εικονίδια (plugins) μπορεί να είναι σε μορφή κειμένου, βίντεο, εικόνας. Αφορούν πληροφορίες, παρουσιάσεις αλλά και πωλήσεις προϊόντων. Την διαχείριση των υποψήφιων πελατών έχετε εσείς. Μέσω mail ή τηλεφώνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.